Etiquetes

dissabte, 17 de desembre del 2011

Potser la última

Ja puc dir que ha finalitzat el primer semestre del primer curs del Grau d'Educació Infantil a la Universitat Ramón Llull, Blanquerna. Per tant a partir d'ara no crec que actualitzi el bloc, encara que potser amb el temps li doni una altra funció.

La creació d'aquest bloc tenia l'objectiu d'aprendre a utilitzar mitjans i entorns digitals per tal de comunicar-nos i treballar de manera col·laborativa. I per a mi un altre aspecte molt important és el fet de donar suport a l'aprenentatge dels altres a més a més de l'individual. És el nostre dossier d'aprenentatge de les assignatures GTIC impartida per en Jordi Simón i COED, amb la Rosa Soler.

Com heu pogut comprovar he anat actualitzant setmanalment el bloc, fent entrades sobre el temes tractats a l'aula però ampliant la informació i aprofundint en els temes fins avui.

Aprofito per acomiadar-me aquest anunci de Coca-Cola, sota el lema "Hi ha raons per creure en un món millor, on s'enumeren una sèrie de fets per què podem gaudir d'una visió més optimista vida.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada