Etiquetes

dimarts, 8 de novembre del 2011

Descripció

Avui, dia 8 de novembre a la classe de COED hem fet l'exposició fotogràfica.


Ariana.


La vaig conèixer en canviar d'escola a batxillerat, al principi em va semblar una noia una mica tímida però a mesura que ens anàvem coneixent em vaig adonar que era una persona senzilla i simpàtica. Pel que fa al seu físic podria dir que és de pell morena. Té els ulls grossos i marrons. Duu els cabells llargs, ondulats i castanys. Pel que fa a la seva manera de ser és molt alegre, riallera i divertida, acostuma a tenir un somriure a la cara. Xerra pels descosits. També he de dir que és una mica pessimista, de vegades li sembla que se li ve el món a sobre però com és una persona molt constant i responsable ho acaba superant tot. Li agrada arreglar-se, és molt presumida. També és una persona molt afectuosa. És molt sincera i es pot confiar en ella. És una bona amiga. Acostuma a vestir amb colors vius i li fascina viatjar.


Yo ya no me rio por dentro, sonrío por fuera, es mejor. Si te molesta lo siento… ¡Vive feliz mi interior!


A mesura que cada alumne feia la seva exposició de la imatge, la Rosa Soler, mestra de COED ens donava consells i tècniques per millorar l'exposició i sobretot mostrar-nos les eines que havíem d'utilitzar per aconseguir l'objectiu de l' activitat: Descriure a una persona a partir d'una imatge i una cita que descrigui el tret més característic o que volíem ressaltar de la persona descrita i que en aquest havia d'estar present a l'imatge. 


Per a mi ha sigut una activitat divertida i gratificant, i ens ha permès aprendre més coses sobre les nostres companyes i company.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada